11.15.2010

Merwelanden

Het lijkt soms wel of we niets anders doen dan fietsen en fotograferen .Natuurlijk doen we nog andere dingen maar zodra het maar een beetje weer is gaan we er toch op uit .Vandaag naar de Merwelanden de zon scheen weinig wind heerlijk . Het water staat hoog  op de oevers en veel plekken stonden blank, maar er bleef genoeg ruimte over waar we wel  konden lopen.En het was heerlijk rustig op maandag meestal . Wat leuk was we kwamen nog kennissen tegen uit Sliedrecht die lekker aan de wandel waren  gezellig geklessebest  en weer verder.Natuurlijk toch weer natte voeten gehaald .


Bevers?

Weerspiegeling
Bij de HelsluisDe sluiswachter


Toch ook weer een paddestoel

Loze vissertjes


                                                          

3 opmerkingen:

 1. Hoi Jeanne en Bert
  Lekker naar de Merwelanden geweest leuke serie ook van dat huisje bij de sluis en de Sluiswachter en nog mooie Paddenstoelen
  Ik ben nog effe in het tuintje en het bos geweest ik kwam bij het tuintje en daar zat me een hele grote Buizerd op zijn gemakkie op een boomtak bij dat water dus echt in het tuintje ik durfde bijna de poort niet open te doen
  oh oh hij ging open ik mijn camera helemaal goed gezet en zoef hij vloog weg
  vette pech dus
  maar het was heerlijk weer dus vooruit maar
  Fijne avond hé Groetjes Voor beiden
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he, even naar de merwelanden. Gisteren was het echt lekker weer. Ik hoop vandaag ook op een beetje zon, altijd beter dan het weer van vorige week. Mooi je serie, knap dat je nog een paddestoel vond. Het sluisje is ook mooi.
  groetjes Jacqie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie serie Jeanne, ik zie ook de Gelderse roos en de Grauwe ganzen. Beiden veel te zien momenteel en betoverend mooi!
  Leuk hoe je details eruit hebt gelicht, daardoor zeggen je foto's gewoon meer, ja, mooi werk, ga zo door en dank voor jouw bezoekjes hè!


  fijne dag nog,

  groetjes,

  Henk

  BeantwoordenVerwijderen